6 tökéletes ajándéktipp születésnapra

aug 6, 2020 | Egyéb kategória | 0 hozzászólás

Telnek múlnak a napok, és előbb utóbb elérkezik az egyik szerettünk születésnapja, ami minden évben fejtörést okoz. Vannak, akik már hónapokkal előre kitalálják mit is szeretnének, és ezt még el is mondják nekünk, de azért valljuk be a ritkább eset az, ha pontosan tudja az ünnepelt milyen ajándékot szeretne. Összeszedtünk pár olyan ajándékötletet szedtünk össze, melyek jokernek tekinthetők, tehát a legtöbb ember a felsorolt meglepetések egyikének. Az ötletek között találsz tárgyi ajándékot, de kikapcsolódási lehetőséget is, hiszen vannak, akik az élményeknek tudnak csak igazán örülni. 

Kalandpark 

A legtöbb ember amikor meghallja a kalandpark szót, gyerekprogramra asszociál. Tudtad, hogy a legtöbb kalandparknak kifejezetten több a felnőtt pályája? Sőt, vannak olyan parkok, ahol a megterhelő küzdés után, a jutalom a csúszópálya, ahol már csak a lombok között kell jobbra-balra csúszni a fák között kifeszített drótokon. A kalandpark tökéletes ajándék azok számára, akik előnyben részesítik az együtt töltött időt és nem ijednek meg egy kis kihívástól. 

Szabadesés szimuláció

Második ajándékötletünk szintén egy élmény, ugyan egy picit bátrabb születésnaposoknak ajánljuk. A szabadesés szimuláció egy szélcsatornában történik, ahol 180-200 km/h órás sebességgel fújják a levegőt. Ez a sebesség már elég arra, hogy olyan érzését keltse a bátor vállalkozó számára, mintha 3500 méter magasból ugrana ki. A repülési élmény általában megelőzi egy rövid oktatás, majd egy speciális overált és védőszemüveget kell felvennie a jelentkezőnek. Maga a repülés általában 3-12 percig tart. Ezt az ajándékot gyakran ajánlják azoknak, akik kacérkodnak a tandemugrás gondolatával, de még nem szánták el magukat a döntésre. 

Élményfőzés

Harmadik ajándékötletünk szintén egy közös kikapcsolódásra hívja az ünnepeltet. Tudtad, hogy van olyan helyek Budapesten, ahol magadnak kell megfőznöd a vacsorádat? Ez elsőre ugyan furcsán hangozhat, de hidd el, ha kipróbálod a rabjává válsz az élménynek. Megérkezés után egy tabletet kaptok, amelyen videók formájában belenézhetsz hogyan kell majd elkészíteni az egyes ételeket. Minden fogás különleges összetevőkből és húsokból áll össze, tehát a végeredmény tényleg olyan lesz, amit egy átlagos este azért otthon nem készítünk el magunknak. Majd az étel kiválasztása után egy fatálcán az előre kiadagolt összetevőket kihozzák és kezdődhet a főzés. A tableten tudod követni a folyamatokat, közben lehet koktélokat rendelni, és végül minden adott egy jó szórakozáshoz. Ha a főétel nem volt elég, desszert elkészítésére is van lehetőség.

Book of questions

A könyv magyar kiadásban sajnos nem jelent meg, így olyanoknak tudjuk ajánlani, akik középszinten beszélnek angolul. A könyv több mint 300 olyan kérdést tartalmaz melyek segítenek megismerni saját magunk és beszélgetőtársaink világról alkotott képét. A könyv jelentős részében a szerző szituációkat ír le majd a pár mondatos történet után felteszi a kérdést: te mit tennél? A könyv során morális és etikai kérdésekkel találjuk szembe magunkkal. Tökéletes ajándék olyan születésnaposoknak, akik szeretnek beszélgetni és nyitottak a világra, szeretnek közösen gondolkozni. A könyv számos helyről beszerezhető az interneten, és pár hét alatt kiszállítják. 

Hangkép

Szeretteidnek egy egyedi ajándékkal is készülhetsz a születésnapjukra. Hangkép szerkesztőnk segítségével saját hangodból, vagy a szülinapos kedvenc zeneszámából is készíthetsz egy posztert neki, amit, ha QR kóddal látsz el, visszahallgathatóvá válik üzeneted ünnepelt számára. Az ajándékot teljesen személyre szabhatod, saját képet tölthetsz fel háttérnek, illetve formázhatod a hanghullámot is. Ha készen vagy, nincs más dolgod, mint eldönteni szeretnél-e képkeretet is kérni a poszteredhez, majd megrendelni az alkotást. A csomagod 4-5 munkanapon belül házhoz fog hozzád érkezni, így nem lesz gondod azzal sem, mikor szakíthatsz időt a vásárlásra. 

Társasjáték

Ha utoljára gyerekkorodban társasjátékoztál, akkor bizonyára nem került még a kezedbe igazán jó, felnőtteknek is izgalmas játék. Ha a párodnak keresel játékot, ajánljuk az igen aktuális Pandemic (vírus) játékot, melyet ketten is lehet játszani, sőt, ami a legjobb ebben a játékban, hogy nem egymás ellen, hanem együtt kell dolgozni a megoldáson. Elsőre bonyolultnak tűnhet a játék, de nem érdemes feladni a szabályok megértését, ugyanis tényleg nagyon izgalmas perceket kínál majd és a játék akárhányszor újra játszható. Amennyiben családtagodnak közeledik a születésnapja, akkor a megunhatatlan Dixit asszociációs játékot ajánljuk. A Dixitben fantáziánkra és egymás ismeretére van szükség, egy családi vacsora után sok nevetést hozhat az asztalhoz.