A Modern Ajándékról – rólunk

aug 11, 2020 | Egyéb kategória | 0 hozzászólás

Már csak pár nap és útjára indul új, kedvenc vállalkozásunk, a Modern Ajándék. Induló vállalkozás esetén felmerül az kérdés, vajon honnan jött az ötlet, hogyan lett belőle valóság vagy mi ez egyáltalán? Ebben a blogbejegyzésben röviden megismerhetitek történetünket, bemutatjuk a modern ajándék két fő termékét, valamint adunk pár ötletet, hol nézz utána pár szuper inspirációnak.

Az ötlet

Az ajándékok szeretete adott volt, ezt szerettük volna ötvözni a mai modern igényekkel, a személyre szabhatósággal, ezen kívül pedig maradandó és nagyon egyedi dolgot akartunk alkotni. A pandémia és “otthonmaradás” általi sok szabadidőt megpróbáltuk a lehető leghatékonyabban eltölteni, így elkezdtük valósággá gyúrni az elképzeléseket. Több hónap tervezés, szervezés és kemény munka gyümölcseként, pedig megszületett a Modern Ajándék és első két termékünk: a Hangkép és a Rajzkép.

A Modern Ajándék és termékeink

A Modern Ajándékkal hosszú távon egy olyan víziót szeretnénk megvalósítani, melynek eredményeképpen a jövőben vállalkozásunkat úgy tudják majd azonosítani, mint a nem mindennapi, személyre szabható, igazán különleges ajándékok központja, origója. Szeretnénk újabb, meg újabb ötleteket megvalósítani, különlegesebbnél különlegesebb ajándékokat létrehozni. Első két termékünk is ennek tudatában készült.

Rajzkép

A Razjképegy személyre szabható ajándék, egy nem mindennapi egyedi poszter, amit saját fejlesztésű, interaktív tervezőnk segítségével készíthetsz el. Több mint 100 féle karakter közül kiválaszthatod saját magad, összeállíthatod a családodat, kollégáidat és barátaidat. A tervezőben számos háttér közül tudsz választani, majd felirat hozzáadására is van lehetőséged. Gondoltunk a kutyásokra és az állatszeretőkre is, így speciális karaktereink között találsz la- bradort, tacsit, de még cicát vagy papagájt is! Ha készen vagy a szerkesztéssel, akkor válaszd ki a méretet, majd döntsd el, hogy szeretnél-e hozzá képkeretet, és rakd a kosárba a terméket. A termék megrendelése után, értesítést kapunk, majd indulhat a gyártás! A posztereket prémium minőségben készítjük el, majd gondosan becsomagoljuk, pár napon belül már a kezedben is foghatod. A házhozszállítás lehetősége mellett gondoljunk azokra is, akik a személyes átvételt részesítik előnyben, így erre is van lehetőség a IV. kerületben, Újpest központtól 1 perc sétára.

Hangkép

A Hangkép segítségével a hangodból vagy akár kedvenc zenédből készíthetsz kézzelfogható ajándékot. A szerkesztő első lépéseként fel kell töltened egy kiválasztott hangfájlt, vagy rögzítened kell egy hangfelvételt. Ezután következik a háttér kiválasztása, majd a hanghullám megformázása. Itt lehetőséged van saját képeidet használni, hogy igazán egyedi legyen a végeredmény. Válasz olyan színeket, melyeket el tudsz képzelni a saját, vagy a meglepni kívánt ismerősöd lakásába. A kedvenc funkciónk a hangkép szerkesztőjében a QR kód lehetőségének hozzáadása, ez ugyanis lehetővé teszi, hogy az általad feltöltött vagy rögzített hangfájlt a megajándékozott visszahallgathassa, így lesz igazán maradandó az ajándék! A megrendelés után kinyomtatjuk a posztert prémium minőségben, majd becsomagoljuk és már úton is van hozzád!

Hol találhatsz inspirációkat?

Gondoltunk azokra is, akiknek nem jön egyből az ihlet vagy nincsenekek épp kreatív hangulatban, ezért a Facebook és Instagram oldalunkon inspirációkat és ötleteket is nagy számban fogunk posztolni. Találhatsz majd jó ötleteket azzal kapcsolatban, hogy milyen szöveget, elrendezést vagy esetleg színeket válassz a poszterednek. Facebook oldalunkon pár személyes bejegyzéssel is készülünk. Láthattok pár kulisszák mögötti képet, illetve igyekszünk megmutatni hogyan működünk vagy hogyan csomagolunk. Instagram oldalunkon ezeken kívül belsőépítészeti tippekkel és ötletekkel is készülünk.
A blogon is érdekes témákkal találkozhattok majd: ajándék tippeket szinte minden alkalomra, Do It Yourself kreatív tartalmak, érdekességeket a nagyvilágból, valamint otthon dekorálásával kapcsolatos cikkeket is tervezünk..
Tartsatok velünk, legyetek általunk kreatíviak!

Ha esetleg kérdésed van, írj nekünk a chaten, igyekszünk minden kérdésben segíteni.

www.modernajandek.hu
Modern Ajándék