Vicces és kreatív ajándékot keresel? Adunk pár tippet!

aug 11, 2020 | Egyéb kategória | 0 hozzászólás


Néha előfordul, hogy olyan ismerősünknek lesz születésnapja, aki kimondottan örülne egy vicces vagy kreatív ajándéknak. Ebben a bejegyzésben összeszedtünk pár olyan ajándékötletet, melyek mosolyra fakasztóak, ugyanakkor hasznosak is, így biztosan örülni fog nekik az ünnepelt.

Az ezermesternek

A kép már önmagában is sokatmondó, de azért a pontosság kedvéért leírjuk a részleteket nektek. Az első ötletünk egy olyan mágneses karkötő, mely igencsak megkönnyíti a sokat szerelő ezermesterek dolgát, tekinthető vicces ajándéknak is, de igazán hasznos is tud lenni! A csavarfejektől kezdve, a szögeken át, minden apró dolog ráragad. Tehát nincs több felszívódó csavar és eltűnő anya ha ez a karkötő rajtunk van! Külföldről megrendelhető.

A főzni nem tudónak

Mit is adhatunk egy olyan ismerősünknek, akit valamilyen vicces ajándékkal szeretnénk meglepni és nem tud főzni? A kreatív palacsintakészítő “kulacs” segítségével annyi a dolgunk, hogy a hozzávalókat a megadott sorrendben pontosan addig töltjük, ameddig az meg van jelölve a kulacson. A hozzávalók kiadagolása után, nem marad más hátra: jól össze kell rázni a palacsintatésztát, majd mehet is a forró serpenyőbe. Tökéletes és elronthatatlan recept!

A kihívást keresőnek

Mindenkinek van egy ismerőse, aki nagyon okos és szereti az ezzel kapcsolatos kihívásokat. Nekik bátran lehet venni a Sudocube nevezetű kockát, amely nevéből adódóan is a Sudoku játékot és a Rubik kocka elemeit vegyíti. A játék többirányú logikát kíván, ugyanis nem csak arra kell figyelni, hogy minden számból egy oldalon csak egy legyen megtalálható, de ezeknek a számoknak a helyes sorrendben is kell állnia. Szerencsére beszerezhető a termék Magyarországon is.

A otthonát állandóan
dekorálónak

Ha az ünnepelt szereti a lakását dekorálni, és a kedvenc időtöltése az IKEA-ban nézegetni a szobákat, akkor azt ajánljuk lepd meg születésnapjára egy egyedi ajándékkal. A hangkép személyre szabható, használhatsz háttérnek egy közös képet az ünnepelttel, vagy akár kedvenc számából is készíthetsz neki ajándékot. Próbáld ki szerkesztőnket a weboldalunkon.

A macskásnak

Gondolkoztál már azon merre járhatnak a macskák, amikor éppen nem otthon vannak? Erre könnyen választ lehet kapni ha beszerzel egy cica GPS-t. A legtöbb GPS ma már telefonos applikációval együtt kapható, ahol akár élőben nézheted merre bandukol a macskád. Persze a nyakörv elsősorban azért van, hogyha eltűnik a kedvencünk könnyebben meg tudjuk találni.