Ajándékötletek nőknek

nov 30, 2020 | Egyéb kategória | 0 hozzászólás

A hétvégén már advent első vasárnapját ünnepeltük, így ezzel együtt beköszöntött a karácsonyi ajándék vásárlási láz is. Mindenkinek van olyan családtagja, barátja vagy akár barátnője, akiről minden évben fejtörést okoz, hogy vajon minek is örülne a legjobban. Ebben a blogbejegyzésben pár nőknek való ajándékötletet találhatsz, hogy megkönnyítsük az ajándékvásárlást.

A törődő ajándék- arcápolási termékek

Egy arcápolási csomag összeállítása mindig kényeztető meglepetés. De hogy mit is tegyünk a csomagba?

  • arcmaszk: a koreai bőrápolás lelke az arcmaszkok használata, melyek segítenek hidratálni a bőrt. Amíg az arcmaszk a bőrön van, a benne található hatóanyagok, ásványi anyagok felszívódnak a bőrbe. Több színben, különböző hatóanyag-tartalommal és számos illattal kapható termék. Keresd a drogériák polcain.
  • bőrradír: rendszeres használata a bőrradírnak segít a bőrnek, hogy az elhalt hámsejtek könnyebben távozzanak. Regenerál, puhítja a bőrt, segíti a bőr rugalmasságának visszanyerését.
  • micellás víz: arctisztító folyadék, mely nemcsak a smink eltávolításában segít, hanem a szennyeződésektől is segít megszabadulni a bőr irritálása nélkül.

A kreatív ajándék- Hanghullámkép

A hanghullámkép segítségével, nemcsak képed, de hangod is felkerülhet szeretted falára, aki a QR kód lehetőségével bármikor visszahallgathatja majd az üzeneted. Nincs másra szükséged, mint arra, hogy kitaláld mit szeretnél mondani, majd rögzítsd a hangfelvételt. Ezután egy hátteret kell választanod a poszterednek, feltölthetsz egy közös képet a megajándékozottal, vagy akár egyszínű hátteret is választhatsz. A hanghullám színét is beállíthatod, hogy biztosan passzoljon az általad kiválasztott háttérhez. Végül nincs más dolgod, mint eldönteni, szeretnél-e a képre elhelyezni QR kódot, illetve, hogy milyen méretben szeretnéd megrendelni a posztert.

A konyhatündér ajándék- pár apróság

Egy konyhai csomagnak olyanok örülnek, akik nem sajnálják az idejüket főzéssel vagy sütéssel tölteni, és szeretik a kis kütyüket. Az egyik legpraktikusabb eszköz, ami ráadásul nem is foglal nagy helyet a sült krumpli vágó: csak bele kell tenni a krumplit és átnyomni a formán. A kávé szerelmeseinek egy profi tejhabosító is jó ajándék lehet. Néhány tejhabosító gépnek már van beépített tejmelegítő funkciója is, így pontosan olyan hőmérsékletűre be lehet állítani, ahogy a kávét szeretjük inni. Az ázsiai konyha szerelmeseinek sushi készítő gépet lehet ajándékozni. A gépbe be kell tölteni a riszt és a hozzávalókat, majd helyettünk teker tökéletesen feszes és formás sushit.

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk! 🙂

A modern ajándék csapata