Gyakran ismételt kérdések

Összeszedtük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket

 • Ha már leadtam a rendelésem, tudok rajta módosítani?

Csak különleges esetekben lehet módosítani a már leadott rendelésen, mivel a szerkesztőkben minden kép egyedi, ezért utólag nem tudunk színeket, elemeket kicserélni a posztereken. Amennyiben ilyen jellegű problémád van, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, és megnézzük, hogyan tudnánk neked segíteni.

 

 • Ha véletlenül rossz címet adtam meg, van lehetőség új cím megadására?

Amennyiben véletlenül rossz címet gépeltél be a rendelés leadásakor, úgy mihamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot. Ameddig nem küldtük el a csomagodat, természetesen segítünk a címváltoztatásban.

 

 • Mibe csomagoljátok a rendelésem?

A posztereket és a képkereteket is lehető legbiztonságosabban csomagoljuk be, annak érdekében, hogy sértetlenül érkezzen meg. A csomagoláshoz buborékfóliát és ötrétegű kartondobozt használunk.

 

 • Mi történik, ha sérült a termék?

Amennyiben a termék érkezésekor bármilyen problémát tapasztalsz, kérlek azonnal lépj velünk kapcsolatba. Még a legtökéletesebb munka ellenére is történhetnek hibák, így minden esetet egyedi módon és rugalmasan kezelünk.

 

 • Milyen papírra történik a nyomtatás? 

  A poszterek papírját gondos válogatással választottuk ki, minden nyomat 200 grammos papírra készül, profi minőségű nyomdatechnológiával.

 

 • Milyen képkeretek közül lehet választani?

Képkereteinket igyekeztünk úgy kiválasztani, hogy azok minden háztartásba passzoljanak. A képkereteink választéka a képkeretek menüpontban megtekinthetőtek. Jelenleg klipszes (keret nélküli) képkeretből A4-es és A3-mas méret elérhető, míg prémium minőségű fekete fakeretes kereteinkből A3-mas és A2-es méret választható.

 

 • Milyen fizetési módok közül választhatok?

Weboldalunkon jelenleg csak bankkártyás fizetési lehetőség érhető el. Bármely típusú bankkártyával lehetőség van online fizetni a Barion rendszerén keresztül.

 

 • Milyen szállítási módok közül lehet választani?

A szállítási információkról bővebben a ”szállítás” menüpontban olvashatsz! Jelenleg a személyes átvétel mellett lehetőség van házhozszállításra is.

A házhozszállítás összege 1190 Ft. A 13.000 Ft fölötti rendeléseknél a házhozszállítás INGYENES! Személyes átvétel a IV. kerületben lehetséges

 

 • Lehet nálatok kedvezménnyel vásárolni?

Igen! Igyekszünk minél gyakrabban promóciókkal készülni, így érdemes feliratkozni a hírlevelünkre és követni a Facebook és Instagram oldalunkat!

 

 • Egyedi méretet/keretet szeretnék, van-e lehetőségem rá?

Mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot, igyekszünk minden kérésnek eleget tenni!