Hogyan működik?

Vállalkozásötletünk a személyre szabott ajándékok szeretetéből adódott. Valami olyasmit szerettünk volna alkotni, ami kifejező, személyes, örömet okoz, de nem mindennapi. Saját fejlesztésű szerkesztőinkkel ez mostanra valósággá vált. Működési folyamatunk minden egyes részét gondosan és felhasználóbarát módon alakítottunk ki. De hogyan is tudsz egyedi képet készíteni?

Válassz szerkesztőt

Válaszd ki, hogy rajzképet vagy hanghullámképet szeretnél készíteni. A rajzképnél több, mint 100 karakter közül tudod kiválasztani saját magadat és azokat az embereket, akik hozzád közel állnak, majd a szerkesztő segítségével egyedi képpé varázsolhatod. A hangkép szerkesztőjében pedig a saját hangodból, vagy kedvenc zeneszámodból tudsz kézzelfogható ajándékot készíteni.

Készítsd el

Szerkeszd meg az általad kiválasztott ajándékot! Válasz olyan színeket, melyeket el tudsz képzelni a saját, vagy a meglepni kívánt ismerősöd lakásába. Használd a kreativitásod!  Ha nincs ötleted, látogasd meg az Instagram és Facebook oldalunkat pár inspirációért.

Rendeld meg

Ha készen vagy a szerkesztéssel, akkor válaszd ki a méretet, majd döntsd el, hogy szeretnél-e hozzá képkeretet és rakd a kosárba a terméket. Már csak a szállítási módot kell kiválasztani, hogy személyesen szeretnéd átvenni vagy házhoz vigye a futár.

Dőlj hátra

A rendelés leadása után, csapatunk elkezd dolgozni az általad megrendeld poszteren. A megrendelt képet 200 grammos prémium papírra nyomtatjuk, majd gondosan becsomagoljuk és elszállítjuk az általad kiválasztott szállítási mód szerint.

Vedd át a csomagot

Pár napon belül a csomag meg is érkezik majd hozzád. Ha elégedett vagy az elkészített ajándékkal, küldj nekünk egy képet és akár viszont láthatod alkotásodat a közösségi media felületeinken is.

Rajzkép

Interaktív tervezőnk segítségével válaszd ki a számodra megfelelő karaktereket, írj címet a képnek és válasz egy jó hátteret!

Rajzkép

Interaktív tervezőnk segítségével alkoss egyedi képet a több, mint 100 féle karakterből. Állítsd össze a családod vagy barátaid, írj címet a képnek, válassz egy jó hátteret és már kész is van a saját tervezésű posztered!

Hangkép

Vegyél fel hangot vagy töltsd fel a kedvenc zenéteket és készíts belőle nem mindennapi posztert! Szerkesztőnk segítségével szabd egyedire a felvétel hanghullámát, írj hozzá szöveget, válassz hátteret, a QR kóddal pedig akár vissza is hallgathatjátok!